Tomb Raider

TombRaider2013

Ох, кака Лара колко ме кефундриш. Стига глупости! Нищо важно не пиша сега, а просто,че много ме кефи ребуута на на Tomb Raider от 2012. Първо ги връгнах на Pc, после на Ps4 и сега на PS3 щото съм маняк.
Rise-of-The-Tomb-Raider-HD-Wallpaper

Съществената разлика PC и Ps3 с Ps4 е така нареченото дефинит едишън(говнишън) подобрена графика и ефекти, но и това със смяната на муцуната на Ларка с леко по перверзна шаврантия, отколкото първоначалната версия на невинно и уплашено девойче ни у*й видяло след корабокрушение на прокълнат остров се сражава с пияните брадати руснаци.

maxresdefault

Майтапа на страна, ама тази цъкалка няма нищо общо с предните части освен името. Тук Лара яко трепе с лък, пищов, автомат, които се ъпгрейдват. Брутални мелете или хвърляне прах в очите на противниците. Има разни слабоумни пъзели, но това е общо взето. Предните игри съм играл единицита на първия комп, щото нямаше кво друго, а освен това монитора не показваше червен цвят освен ако не размърдам кабелите отзад за да се появи за малко, но това не ми пречеше да я цъкам яко. Абе никога няма да се хвана да играя старите с техните гадни скачаници и гадни пъзели.

Края на 2015 се очаква и Rise Of The Tomb Raider за Xbox One и началото на 2016 за Pc, а Ps4 ще почака към края на 2016-ташак.

Rise-of-The-Tomb-Raider-1

Играта си струва откъдето и да се погледне.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s