Ubishit.

2015-02-03_001258

Преди седмица онлайн магазина за игри на френската компания Ubisoft реши да деактивира водещите гейм заглавия Far cry 4 и Assassin’s Creed:Unity от клиента си Uplay. Обяснението беше, че тези игри са били придобити нелегално и за това франсетата решили да го нахендрят на крайните потребители, вместо да разследват сайтовете предлагащи по-евтини ключове като kinguin и 2ga.
Отварям си uplay и за моя изненада AC:U беше изчезнала от библиотеката ми. Ключовете които могада са намерят из нета са в пъти по-евтини от тези предлагани от тези на разпространителя. Няма как примерно Far Cry 4 да струва и то дигитално 60+€=120лв наша валута и като приемен доходите ни в милата бойковина са супер зле, много ясно, че ще се търси много по икономичен вариант-примерно за 30лв.
Развръзката на тази история приключи вчера. Уби реши да върне игрите, защото явно са осъзнали колко ще им навреди тази им тяхна акция само като видим изминалата 2014 колко зле беше за тях.
Неоптимизираният Watch Dogs. Недовършеният Assassin’s Creed и стартови проблеми с Far Cry 4-вече 7 пача.2015-02-03_001622

Така че, една игра който си струва да бъде закупена винаги ще се търси по-оптималния вариант.
Ubishit да си управят дистрибуционната политика, така както steam заключи регионално игрите си, защото примерно руснаците са супер далаверата, но valve спря кранчето.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s