The Walking Dead

## Резюме : Сериалът проследява историята в седмиците и месеците след пандемичен апокалипсис на зомбита. Окръжен шериф Рик Граймс пътува заедно със семейството си и малка група оцелели в постоянно търсене на безопасно и защитено място за живеене. о постоянното напрежение от всекидневното отблъскване на смъртта има висока цена и води мнозина до най-низките дълбини на човешката жестокост. Докато Рик се бори да запази семейството си живо, той ще открие, че всепоглъщащия страх на оцелелите може да бъде много по-опасен от безмозъчните същества, които обикалят земята.

„Живите мъртви” е адаптация по комикса на Робърт Къркман, публикуван от „Имидж Комикс”. Комиксът е изключително популярен отвъд океана, като до момента са издадени 13 комикс-книжки с по шест глави. Комиксът стартира в САЩ през 2003 година. Къркман е и един от изпълнителните продуценти на проекта, а трикратно номинирания за „Оскар” Франк Дарабонт („Изкуплението Шоушенк”, „Зеленият път”) е сценарист, режисьор и изпълнителен продуцент. Гейл Ан Хърд („Терминатор”, „Пришълците”, „Армагедон”, „Невероятният Хълк”) също е изпълнителен продуцент.

И така това е общо взето резюмето на сериалчето, което е доста нашучяло сред тийн фенчетата на мъртва плът.

Зомби, хора бягащи от зомби, апокалиптичен свят и….нявороятна тъпня!

Името на серияла и постера са добри, но за тях найстина дори и живите са Dead пред камерата.

Първия сезон се търпеше до някъде с първите 3 епизода и тога започна да смърди като фашкия на пътя!

Накратко само да поясня за кво става на въпрос.

Главния герой е ченге простреляно по време изпълнение на служебният си дълг и заради това е в дълбока кома, през това време е започнал зомби тъпнята.

Нито се знае как или що е станало това, ами просто е станало и нашия герой Рик се събужда ала „28 дни по късно“

Слюжителя на реда е семеен човек с жена с липсващи гърди и някво си дете. Дкато той се събужда от дрямката през това време неговя колега ебе жена му на задна в гората докато берат гъби.

И така последните оцели са се струпали в гората на пикник с лагерен огън и риболов, абе направо чудесно понеже те си мислят, че зомбайците са локализирани само в градовете, но явно нямат този късмет и вкрайна сметка всичко хубава се трябва да свърши нали така.

Край с ебането, разкази за духове пред огъня, лов на риба и естествено зомбайците ги изненадват докато си нанкат със препълнени стомаси от риба.

Абеее алоооо, как така в такива зомби времена не сте нащрек, няма чосовои, караули.

Нашето ченге се завръща при семеството си и разбира, че женка му се ебала, която му обяснява, че го мислила за умрел и за това се е гъзила насам-натам.

Имаше и други глупости и не се сещам какви бяша точно те. Разни братя селяни, лаборатория за заразяванията дето се оказа заразена и взривена.

Финални надписи на първи сезон.

Ето го и втория сезон на зомби апокалипсиса, което повече от всякога смърди.

Семейни драмички, глупави решения, абе пълна простотия.

Тъкмо се бяха отправили на път и да се осере така здраво. Нападнати на магисталата от зомби роти, което беше много яко, но почна да смърди като изчезна една щерка като и беше казано на чист американски език и на разбираеми български субтитри – Скрий се тук и не мърдай!

Е да, ама не малката пикла изчезна и сега половината сериал се върти около това. Дали ще я намерят или не.

Синчето на Рик беше гръмнато случайно и айде пак с драмите.

Лекуват го в една отдалечена от пътя фермичка и там чичко ветеринар със дъщерите си колко мило.

Серияла може да мине за някакво предаване па National Geographic с тази природа и за някоя турска сапунка. Драмичката се запълва и с това, че безгръдната женчка на ченгето в резултат от брането на гъби е обрала и краставицата и сега теста за бременност е +

Пълня тапня е този филм!

Само зомбитата са направени донякъде добре, поне в първи сезон бяха доста добре, а в този сезон забелязвам, че има някои са намазани с пудра и кетчуп.

Advertisements

2 responses to “The Walking Dead

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s