Call of Duty: Modern Warfare 3 – ШЕДЬОВЪР

Култовата игра е вече ФАКТ!

Описанието на играта както следва в третата част на модерния шутър

Modern Warfare се завръща! На 8 ноември най-касовата екшън шуутър поредица на всички времена се завръща с епично продължение на спечелилата редица награди за „Игра на годината” Call of Duty: Modern Warfare 2.

Call of Duty: Modern Warfare 3 започва точно там, където завършва Modern Warfare 2. Макар оцелелите от Task Force 141 да са неутрализирали генерал Джон Шепърд, Макаров все още се изплъзва и ужасяващия му план като че ли действа. Може „Соуп” МакТавиш да спаси положението?

Modern Warfare 3 е специално създадена за онлайн мултиплейър касапница. Тъй като With Call of Duty Elite също си има дата за стартиране, ще можете да проследявате коефициента на убийствата/умиранията си в Call of Duty: Modern Warfare 3 както никога преди. Експлозивният мултиплейър на Modern Warfare 3 е завършен от кооперативния режим Spec-Ops, който ви позволява да завършвате новите кооперативни мисии заедно със свой приятел.

Call of Duty e е военно ориентиран шутър от първо лице поставящ играча в центъра на едни от най нагорещените военни конфликти в модерната историята на човечеството.

Първата игра от поредица през 2003 даде нов облик на втората световна война, а всички знаем, че лидер на тази тематика беше играта Medal Of Honor. Тогава си спомням за Cod като някакъв натрапник, крадец на идеи, но WW2 не е запазена марка, както и да н.з. бях доста скептична настроен и за мен MOH(Medal Of Honor) си беше номер едно и никоя игра неможе да я измести дори и да се скъса от копиране. Хубаво.

MOH искараха няколко добри експандъжана и до там. Нямаше нови игри, а другият конкурент на шутъра COD(Call of Duty) не престана да ни изненадва с нововъведенията и атмосферата по време на игра.Всеки е гледал филма „Враг пред портите“ от които няколко сцени бяха доста интересно пресъздадени в играта.  Cod 1 пусна също два култови експандъжана, които разчупиха играта от към геймплей и история до излизането на COD 2

Двойката също е посветена за WW2  с подобрена графика и яко трепане на швабите.

COD 3 нямах кефа да го цъкам, щото шибаняците го направиха за шибани конзолни лайна!

2007 е годината в коята излезе COD:Modern Warfare 1 от лютите фронтове на нормандия се пренасяме в наше време с нов облик, осъвършенстван ендин и интересна история, която се разгърна до излизането на  COD:Modern Warfare 3.

Чета из форуми и торенти колко била дървена и нищо ново нямало, стар еднжин и незнам си какви детски прищявки.

Нямам намерение да си копувам с всяка нова игра, нова видео карта. COD:Modern Warfare 3 през спокойно може да оглави игра на година поради няколко причини:

  1. Хубава и оптимизира графика
  2. Интересна история
  3. Епични сцени макар и скриптирани

Единствения минус е че струва цели 100 камъка иначе бих си я купил. Кампанията можеше да е още по дълга.

Приятно игране на всички пожелавам!!!

Малко шотчета няма да навредят както и малко геймплей

Advertisements

2 responses to “Call of Duty: Modern Warfare 3 – ШЕДЬОВЪР

  1. Пише се „ШЕДЬОВЪР“, а не „ШЕДЙОВАР“, ей, язък за всичките години дето си ходил на училище, язък и за труда на Кирова, Цанкова, Митева и Великов…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s