Dead Space 2

Описание/Description: След като се събужда на просторно, мрачно и мистериозно място, героят на Dead Space 2 Айзък Кларк се оказва захвърлен насред масирана некроморфна атака. Заобиколен от пронизителните крясъци на немъртви чудовища и влудяващи ехтящи шумове, Айзък поема своя път през изоставените сгради. Dead Space 2 има претенции да достави най-добрите в този клас звукови, визуални и екшън сцени.В Dead Space 2 инженерът Айзък Кларк се завръща за ново смразяващо кръвта приключение на съвсем нова космическа станция, известна като “The Sprawl”. Самотният оцелял от ужасяващото извънземно нашествие Айзък отново се оказва в сблъсък с катастрофален кошмар. Борейки се с деменцията, той ще направи всичко възможно да се спаси и да преодолее непрекъснатите вражески атаки. Снабден с нов арсенал от инструменти за разчленяване на некроморфите, Айзък се изправя пред изпитанието. Ще го видите като участник в още по-големи, плашещи и епични битки, които ще ви държат в постоянно напрежение.

С арсенал от нови приспособления за разчленяване на некроморфи и нова непоколебимост, инженерът сее терор в Космоса.

Нови инструменти, с които безжалостно да разрязвате и разчленявате некроморфи, допълнени от характерната за Айзък плазмена резачка, му помагат при срещите му с нови герои, изследването на епичните околни среди с нулева гравитация и в битките му срещу некроморфните пълчища.

Оцеляването не е единствената мисъл в ума на Айзък в Dead Space 2 – този път той определя как се случват нещата!

Онлайн мултиплейър: За пръв път преживейте ужаса на некроморфното нашествие заедно с други играчи.

p.s.  Тази игра е супер изродска!!!

p.s. 2 По късно ще кача мои скрийншоти и игрово видео

 

Изиграх играта и с нищо не ме впечатли кой знае колко много. Първата част си остава най-добрата за разлика от тази не предлага нищо ново, освен графиката е по-добра, друго не се сещам, каквото сме видели в единицата това имаще и в двойката.

Advertisements

3 responses to “Dead Space 2

  1. Айзък Кларк? Хахаха, не ме разсмивайте бе! Бива ли да кръстят героя, комбинирайки имената на двама от най-именитите фантасти – Айзък Азимов и Артър Кларк…

  2. Може би са спомогнали авторите на играта вдъхновени от тези велики фантасти и да са кръстили главния герой така.
    Не сe присмивай за де не ти делна коментара 🙂

  3. играта наистина е изродска и неузнаваемо зарибителна! името ми тук е и профила ми в голямото мазало 😉 можете да ме намерите in the spraw и си пазете главите…или краката

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s