Щамът на Юда/The Judas Strain – Джеймс Ролинс

Много съм доволен след прочита на тази книга  горещо я препоръчвам на всеки който си пада по нон-стоп екшън, запленителна история, неочаквани обрати и смесица между фантастиката и умелото прилагане на релните факти, то това е книгата.

„Щамът на Юда“ е от поредицата за Сигма форс – секретна правителсвена организация от високо ниво на Сащ.

Главния герой командир Грей Пиърс не е от типичните рамбовци, който едвали не са супер герои и с лесна рака могат да правят каквото си искат и както си искат. Той е от типа герои, които умът им реже като бръснач, но и умело си служат добре с патлака и в същото време си остава най-обикновен човек. Мисиите на Пиърс са успешн благодарение и на другите не по малко интересни герои и в случая са Монк и Ковалски.

Монк е екшън героя в книгата  – стреля, скача, скутери, гмуркания под вода, роботизираната му китка, която е тип технологично чудо в протезите, а също доста здраво стиска с нея 🙂

Ковалски е источника на хумор в книгата. Огромен гигант, буцар муфон ръси доста глупости 🙂

Сейчан

Сейчан

Кефи ме и героинята в книгата, която те кара през цялото време да си мислиш – абе тая мацка добра или е лоша. Сейчан хладнокръвната готина убийца.

Имаше обаче нещо което не ми хареса в книгата и от преводача ли от автора ли е, но прекалено много се употребяваше съюза „ала“ направо ми писна вече.

Advertisements

3 responses to “Щамът на Юда/The Judas Strain – Джеймс Ролинс

  1. Добро е ревюто, като за пръв път не е зле. Препоръка: следващото го направи мъъъъничко по-дълго и обширно и виж оправи правописните грешки. Сигурно са от недоглеждане, съседни клавиши и прочее, обаче дразнеят. Иначе е добро.

  2. ала…от преводача трябва да е. азй съм виждал други думи като туй вместо това…явно не могат да се отърват от говора на родния си край.

    иначе за книгата и аз я четох, наистина си струва. Джеймс Ролинс е железен!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s